Bedrijven

IN

COMPANY 

TRAINING

 

Omdat het onze passie is om onze kennis en ervaring op het gebied van verlies en rouw te delen, bieden wij in samenwerking met Psychodidact te Waalwijk incompany trainingen aan. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de volgende link: Psychodidact - Studies

 

Als de setting zich daar meer voor leent, kunnen wij ook een presentatie geven rondom het onderwerp 'verlies'. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING


U kunt ons ook als psychosociaal therapeut inzetten binnen in uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vast dagdeel in de week, zodat de lijnen kort blijven en medewerkers gemakkelijker gebruik kunnen maken van counseling wanneer nodig.


Uiteraard mag u uw medewerkers direct doorsturen naar onze praktijk.


Enkele voorbeelden waarin wij iets voor uw medewerkers kunnen betekenen:


  • Bij medewerkers die in hun werk of persoonlijk te maken hebben met verlies
  • Wanneer verlies van werk of baan dreigt
  • Burn-out
  • Conflict in de werk- en/of relatiesfeer
  • Wanneer u wilt dat werknemers goed in hun vel zitten
  • Of in iedere andere situatie waarin een medewerker een vertrouwelijk gesprek wenst

REFERENTIES

 

"Voor Stichting WIJ heeft Praktijk Perspectief meerdere workshops georganiseerd. Deze workshops zijn aangeboden aan vrijwilligers bij WIJ die diverse kwetsbare medebewoners helpen bij hun administratie. Dit vraagt van de vrijwilliger inlevingsvermogen, geduld, open communicatie en de juiste manier van gesprek voeren. Dorine, Diana en Anouk hebben hierop een toegesneden workshop ontwikkeld en gegeven.

Eén van de deelnemers heeft bij een van zijn klanten de geleerde methodiek gebruikt. Zijn ervaring in deze was dat het werkt in die situatie.

Pluspunten van Praktijk Perspectief zijn deskundigheid, de methodiek en het enthousiasme."

Rien Peeters (coördinator mentoren & vrijwilligers)

 

"Ik vond de training echt geweldig , ik heb er veel van geleerd.

Ik reageer nu anders op bepaalde situaties; ik kan het beter inzien ook, het gedrag van een ander en weet ook beter hoe ik sta in bepaalde situaties. Ook heb ik geleerd dat wat ik voel, niet altijd is wat er bedoeld wordt op dat moment."

Najat Bouziani

 

"De module was ontzettend leerzaam , ook merk je héél goed wat het met je gevoel doet, terwijl je het anders zou wegstoppen. Het lucht op om dingen te delen en nog steeds maak ik regelmatig gebruik van de dramadriehoek en stap ik er even uit . Ik vond het een super training waar je echt wat aan hebt. Een echte aanrader dus."

Diana van Bavel

 

"Ben er een rijker mens van geworden in doen en hoe te reageren"

Marie-Louise

 

"Over onze samenwerking met Praktijk Perspectief: ik vind dat zij een zeer waardevolle aanvulling in de kinderopvang zijn.

Met humoristische demonstraties. Op een vlotte spontane manier gegeven door Diana, Anouk en Dorine. Onze gastouders waren enorm enthousiast.

De interactieve trainingen / bijeenkomsten bieden een andere kijk op zaken waar je in het dagelijkse leven tegen aan kunt lopen. Welke oplossingsgerichte basisvaardigheden in communicatie en gedrag kun je inzetten en een positieve wending in gedachte creëren.

Hoe kun je gesprekken voeren of in de gewenste richting sturen met het doel om bijvoorbeeld een fijne samenwerking met de ouders van je gastkindjes te kunnen onderhouden.

Ook praktische oefeningen wisselen elkaar af en laten je ervaren wat deze manier van werken inhoudt en hoe je hem kunt toepassen.

Ik zou zeggen: DOEN!"

Chantal

Charno gastouderbureau

 

"Professioneel, toegankelijk en jullie zijn een gemêleerd gezelschap trainers waardoor je diverse aanpakken/inzichten krijgt."

"Juiste balans in theorie en het interactieve stuk. Daarnaast zorgden jullie allen voor een fijne sfeer, waardoor we ons ook kwetsbaar durfden op te stellen."

"Het meest bijgebleven en gebruikt in de praktijk? De spanningsdriehoek, nivea, en het gegeven ‘achter elk gedrag zit een goede boodschap’."

"Ja ik beveel de training voor gastouders aan, omdat deze inzichten geeft over jezelf en je het kan gebruiken in je relatie tot anderen."

Feedback van deelnemers aan de training 'GROOT en klein' voor gast- en vraagouders

Copyright 2016-2020 - Praktijk Perspectief - Alle rechten voorbehouden

Contact

 

Middachtenstraat 46

4834 PH  Breda

 

info@praktijkperspectief.com

Anouk: 06 - 388 99 428

Diana: 06 - 140 27 078

Deel deze pagina