Over ons

OVER 

ONS

PRAKTIJK PERSPECTIEF

 

Praktijk Perspectief is in 2012 opgestart samen met Dorine Striekwold. Zij kwam met het initiatief voor de oprichting van Praktijk Perspectief en vroeg Diana en Anouk om samen te werken onder deze naam. Inmiddels is zij samen met haar man Zef reizend aan het genieten van hun pensioen. Wij hebben altijd graag met haar gewerkt en zetten met trots en dankbaarheid Praktijk Perspectief voort.

ACHTERGROND

 

In de loop der jaren hebben wij in onze praktijk ervaren dat veel cliënten worstelden met vraagstukken rondom verlies in hun leven. Hierdoor raakten wij geïnspireerd om ons nog verder te verdiepen in wat verlies en de daarbij behorende rouw nu eigenlijk inhoudt. Deze kennis en onze eigen verlies- en werkervaringen zetten wij in om de juiste procesbegeleiding bij verlies en rouw aan te bieden. Tijdens onze zoektocht kwamen wij uit bij Manu Keirse. Zijn zienswijze sluit mooi aan bij waarin wij als Perspectief geloven.

VAN WAARUIT WE WERKEN

 

Wij gaan uit van de zelfredzaamheid en de veerkracht die in ons van nature aanwezig is. Het kan echter zo zijn dat onze vermogens nog niet voldoende ontwikkeld zijn om met grote veranderingen in ons leven om te kunnen gaan. Wellicht doordat we het niet hebben geleerd of eerder nodig hebben gehad. Als psychosociaal counselors zien wij het als onze taak om met onze kennis en kunde cliënten te begeleiden in situaties waarin zij vastlopen.

INSPIRATIEBRON

 

Onze dankbaarheid is groot dat wij al veel hebben mogen lezen en leren van Manu Keirse. In nauw samenwerkingsverband hebben wij met hem de opleiding Verlies- en Rouwtherapie kunnen ontwikkelen voor het opleidingsinstituut Psychodidact te Waalwijk. Daar zijn wij werkzaam als mentor en trainer. Uit eigen ervaring kunnen we bevestigen dat zoals Manu Keirse het zo mooi zegt "lezen over verlies en verdriet, is leren over leven en liefde". Het is onze passie om dit ook weer over te brengen aan anderen.


Lees hier wat onze studenten zeggen:

Copyright 2016-2020 - Praktijk Perspectief - Alle rechten voorbehouden

Contact

 

Middachtenstraat 46

4834 PH  Breda

 

info@praktijkperspectief.com

Anouk: 06 - 388 99 428

Diana: 06 - 140 27 078

Deel deze pagina