Diana

DIANA 

DE GRAAF

Lukt het je niet om na een verliessituatie en verdriet/pijn jouw leven weer op de rails te krijgen? Vul dan het online formulier in of stuur mij een mail. Dan kijken wij samen hoe nu verder.

 

Verlies (denk aan werk/baan, scheiding etc.), sterven en rouw zijn géén vertrouwde onderwerpen. We willen dit onderwerp het liefst vermijden. Door het wegduwen van deze onderwerpen, geven we ze juist meer kracht. We willen het veranderen en dat kost veel energie.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat het goed is om over je verlies en verdriet/pijn te praten. Je komt hierdoor op verhaal. Doordat je goed in beeld krijgt waar je vandaan komt en waar je nu staat, ontstaat er een toekomstperspectief en kan je weer genieten van het leven. “Zonder doel voor ogen, kun je geen doelpunten maken”.

We werken volgens het gedachtegoed van Manu Keirse, en staan ook in nauwe verbinding met hem.

ACHTERGROND

 

Diana de Graaf, geboren op 30 april 1968, getrouwd en 1 dochter. Na mijn studie Neuro Linguïstisch Programmeren heb ik me gespecialiseerd in de studie Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Psychodidact in Waalwijk (Basic, Professional & Senior). Hier ben ik opgeleid tot Psychosociaal therapeut. Naast het voeren van mijn eigen praktijk ben ik mentor/trainer bij Psychodidact en NHA Opleidingen.

Mijn liefde voor mensen uit zich in een open, warme en betrokken houding. Ik ben empathisch en geef de mensen de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Er is ruimte voor jouw verhaal. Ik begeleid heel veel mensen, jong en oud, bij diverse vormen van verlies. Het zijn doorgaans kortdurende trajecten, waarna je weer op eigen kracht verder kunt. “Gun jezelf een nieuw perspectief!”

Belangrijke leermeester is Manu Keirse. We hebben een persoonlijke verbinding met hem.

REFERENTIES

 

"Ik ben een paar keer bij Diana geweest. Voelde me meteen op mijn gemak bij haar thuis, het is een rustige huiselijke sfeer. Ik ging voorheen moeilijk door het leven wegens gezondheidsredenen.

Diana heeft me heel goed begeleid en voel me heel relaxt en kan dingen veel makkelijker los laten dan voorheen. Dit is voor mij een hele opluchting. Ik zou dit andere mensen echt aanraden."

Elly 

 

"Stressmanagement van Diana: Een gestructureerde en afwisselende behandelmethode waarbij aandacht is voor oorzaken en patronen en met respect en gevoel wordt geluisterd en een helder en oplossingsgericht plan wordt aangereikt. Voor mij bracht het: Het opent de deur naar verandering. Ik voelde me begrepen en het heeft me bewust gemaakt van mijn denken voelen en gedrag."

Caroliene 

 


Inschrijvingsnummer K.v.K. : 61557099

Copyright 2016-2020 - Praktijk Perspectief - Alle rechten voorbehouden

Contact

 

Middachtenstraat 46

4834 PH  Breda

 

info@praktijkperspectief.com

Anouk: 06 - 388 99 428

Diana: 06 - 140 27 078

Deel deze pagina