Consult

CONSULT

PARTICULIER

 

De kosten van een consult bedragen € 85,- die u achteraf middels een factuur kunt betalen.

Een consult duurt 60 minuten met een uitloop naar maximaal 75 minuten. Een traject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken.

Consulten zijn vrijgesteld van BTW.

 

Veel ziektekostenverzekeraars erkennen de waarde van counselling binnen de psychosociale therapie en vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket. Dit gaat niet van uw eigen risico af. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.


Klik hier voor het overzicht vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars (NGF). Ook uw werkgever kan bereid zijn de kosten voor zijn rekening te nemen.

ALTIJD OP EEN PASSENDE MANIER VERBONDEN

 

Naast de vertrouwde gesprekken in de praktijk is het ook mogelijk een afspraak te hebben via beeldbellen. Dit doen we met een betrouwbaar systeem, speciaal ontwikkeld voor de zorg, zodat de gesprekken vertrouwelijk blijven.

KWALITEIT

 

Op al onze aanbiedingen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Reglement van toepassing. Klik om deze te downloaden (PDF).


Download de gratis Adobe Reader om de PDF te kunnen openen:
Anouk is aangesloten bij

 

NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg - www.de-nfg.nl

 

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg - www.rbcz.nu


Daarnaast is Praktijk Perspectief KIWA gecertificeerd.


Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze dienstverlening, kunt u dit melden bij de NFG via deze link

ZAKELIJK

 

Bovenvermelde tarieven en constructies gelden voor particulieren. Organisaties kunnen vrijblijvend contact opnemen voor een maatwerk-offerte.