Consult

CONSULT

ALTIJD OP EEN PASSENDE MANIER VERBONDEN

 

'Het lijkt alsof ik in een film zit', 'Ik maak me wel zorgen' of 'Ik sta er nu pas bij stil

wat ik kan verliezen' zijn uitspraken die we meerdere keren per dag voorbij horen komen ...

 

Door het Coronavirus staat de wereld die we kennen ineens op zijn kop. Ons vermogen ons aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid wordt in deze tijd herhaaldelijk op de proef gesteld.


Onzekerheid, angst en verdriet wisselen elkaar af en meer dan ooit wordt duidelijk hoe belangrijk onderlinge verbondenheid is. Juist nu dit zo moeilijk is door alle noodzakelijke maatregelen, ontstaan er mooie en hartverwarmende initiatieven. Zo blijven we toch op een andere, soms nieuwe manier, met elkaar verbonden.


Steun en hoop zijn in tijden als deze van essentieel belang om onze veerkracht te vergroten.


Ook wij blijven graag verbonden met onze cliënten en bieden daarbij de ondersteuning die u van ons gewend bent. Naast de vertrouwde gesprekken in de praktijk is het nu ook mogelijk een afspraak te hebben via beeldbellen. Dit doen we met een betrouwbaar systeem, speciaal ontwikkeld voor de zorg, zodat de gesprekken vertrouwelijk blijven.

PARTICULIER

 

De kosten van een consult bedragen € 60,- per uur. Wij zijn vrijgesteld van BTW.

 

Veel ziektekostenverzekeraars erkennen de waarde van counselling binnen de psychosociale therapie en vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket. Dit gaat niet van uw eigen risico af. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.


Klik hier voor het overzicht vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars (NGF). Ook uw werkgever kan bereid zijn de kosten voor zijn rekening te nemen.

ZAKELIJK

 

Bovenvermelde tarieven en constructies gelden voor particulieren. Organisaties nemen vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk-offerte.

 

Op al onze aanbiedingen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Reglement van toepassing. Klik om deze te downloaden (PDF).


Download de gratis Adobe Reader om de PDF te kunnen openen:

KWALITEIT

 

Diana en Anouk zijn aangesloten bij

 

NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg - www.de-nfg.nl

 

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg - www.rbcz.nu

 

 

Copyright 2016-2020 - Praktijk Perspectief - Alle rechten voorbehouden

Contact

 

Middachtenstraat 46

4834 PH  Breda

 

info@praktijkperspectief.com

Anouk: 06 - 388 99 428

Diana: 06 - 140 27 078

Deel deze pagina